Skip to content

Basis Gezond Plan

 

Gezonder en vitaler in eenvoudige stappen!

Meer weten? Bekijk de video…

Wat is het Basis Gezond Plan?

Het Basis Gezond Plan is een online programma voor iedereen die zijn gezondheid en vitaliteit wil verbeteren, niet alleen voor dit moment, maar ook voor uw oude dag. Zeker als u de leeftijd van 40 jaar hebt bereikt is het belangrijk ervoor te zorgen dat u zo gezond mogelijk blijft. Echter, ik weet ook uit ervaring dat veel mensen best meer voor hun gezondheid willen doen, maar er vaak gewoon geen tijd voor vinden.
Samen met team van deskundigen (een psycholoog, een deskundige op het gebied van dieetleer, een personal trainer en een yoga docent en coach) heb ik het ‘Basis Gezondheidsplan’ ontwikkeld. Dit plan is bedoeld voor iedereen die op een heel eenvoudige manier en in kleine stappen zich vitaler en gezonder wil voelen, niet alleen voor nu maar ook voor de oude dag.

Programma opzet

Gedurende 12 weken krijgt u 4 keer per week informatie en oefeningen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Dit is zo ontwikkeld dat het onderdeel uit kan maken van uw dagelijks ritme. U krijgt van ons praktische tips en informatie, gebaseerd uit zowel de ervaring vanuit onze dagelijkse praktijken als op de nieuwe wetenschappelijke inzichten.
Belangrijk is dat de inhoud van de cursus maatwerk voor u zelf is. Gedurende het programma leert u wat voor uw lichaam van belang is. Dat kan ook een keer lekker maar ongezond, eten zijn. U gebruikt dit programma dan ook op een manier die het beste bij u en uw levensstijl past.

Wilt u meer weten?

Kijk dan onder het menu Basis Gezond Plan. Daar leest u meer over de opzet en inhoud van dit programma. Neem daar even de tijd voor en u zult ontdekken dat er geen excuus meer bestaat voor een gezondere levensstijl. Het is nu tijd om in actie te komen!
Ik verheug me op onze kennismaking.
Met hartelijke groet,
Guus Zurel
Bedrijfsarts